Blog

Artikelen door en voor recruiters

Onze FOX’ers aan het woord.

Interview met Eleen

Mijn reis naar FOX Recruitment is het resultaat van mijn passie voor recruitment en ondernemerschap.

Door mijn ervaring bij een internationale IT-distributeur, waar ik een succesvol wervingsplan implementeerde en een gestroomlijnd recruitmentproces ontwikkelde ben ik terecht gekomen bij FOX.

Lees meer

ChatGPT

Het Belang van ChatGPT in het Zakelijke Leven: ChatGPT, een revolutionair taalverwerkingsmodel ontwikkeld door OpenAI, is een gamechanger in de manier waarop bedrijven communiceren en informatie verwerken.

Lees meer

Remote werken

Werken op afstand: sommigen noemen het een zegen en anderen noemen het een vloek. Eigenlijk is ‘remote work’ een term die uitgevonden is door aliens die op zoek zijn naar nieuwe manieren om onze aardse werkcultuur te infiltreren!!

Lees meer

Interview met Kido

Wees gerust, dit is niet nóg een artikel over de leiderschapskwaliteiten van van Gaal. Wel echoën veel van de ideeën van de oude oefenmeester continu door in mijn gesprek met Kido Otten van FOX Recruitment.

Lees meer

Interview met Chris

Chris is jong, ambitieus en wil mij zijn verhaal doen omdat hij andere jonge mensen met een drive en liefde voor recruitment wil inspireren. Hij gunt iedereen hetzelfde gevoel dat hij nu ervaart bij FOX.

Lees meer