Over ons

Dit is FOX Recruitment

FOX Recruitment is opgericht door Casper en Arun. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling; recruitment en bouwen aan een hecht team zit bij hen in het bloed.

Het team

FOX Recruitment is gevestigd op het bedrijventerrein De Gooisekant in Almere. Vanuit dit kantoor ondersteunen wij onze recruiters dagelijks met alles dat zij nodig hebben om bij onze opdrachtgevers te slagen.

Casper Vos

Algemeen Directeur

Arun Ramkhelawan

Operationeel Directeur

Eleen Sakar

Senior Recruitment Specialist

Kido Otten

Senior Recruitment Specialist

Cheyenne Eijkhoudt

Recruitment Specialist

Dilan Güngör

Recruitment Specialist

Chris Salome

Recruitment Specialist

Esmee de Munnik

Recruitment Specialist

Mona Siddiqui

HR Specialist

Jessy Tijmes

Recruitment Specialist

Yvette Larbi

HR Specialist

De FOX saus

Met plezier en open vizier. Naar onze mensen, klanten, kandidaten en naar de wereld. Niet als strategie, maar als visie. Dit maakt Fox Recruitment de leukste recruitment club van Nederland. Onze recruiters zijn ervaren en getraind in Corporate- & IT-recruitment, specialisten die bij opdrachtgevers de waarden van FOX omzetten in resultaat. Recruiters die door onze open bedrijfscultuur meebouwen aan de toekomst van FOX en haar opdrachtgevers -en hierdoor altijd dat stapje extra zetten. Een stapje gekenmerkt door betrokkenheid, plezier en oog voor de mens.

Betrokken en betrouwbaar

Dit zijn voor ons de pijlers waarop we bouwen. Niet alleen met onze FOX’ers, maar ook met onze klanten, partners en leveranciers. Duurzame relaties, dat is waar we voor staan -en waar we voor gaan.

Het draait om mensen

Gezien worden. Dit is enorm belangrijk in recruiting. Als je op waarde wordt geschat door je werkgever presteer je ook naar die waarde. Wij zijn trots op iedereen die werkt onder de FOX vlag en die trots nemen onze mensen mee naar hun opdrachtgevers én naar huis.

FUN!!

Een FOX verliest z’n haren, maar nooit z’n streken! Hard werken hoort er gewoon bij -en doen we graag- maar bij FOX vinden we het net zo belangrijk om het leuk te hebben met elkaar. Een borrel omdat we een succes moeten vieren, gezellig uit lunchen omdat het kan, een golfclinic omdat Casper en Arun dat zo tof vinden; spontaniteit en samen lachen vinden we  enorm belangrijk!

Inspiratie vertalen naar werkgeluk

Het zou teveel eer zijn om te claimen dat we het recruitment-wiel hebben uitgevonden. Onze filosofie over arbeidsbemiddeling, leiderschap, recruitment en teambuilding is geinspireerd door visionairen in de business wereldwijd. Wel durven we te zeggen dat binnen Nederland onze toewijding aan mensen, het team en werkgeluk uniek is. Dat we grote ideeën zoals in deze TEDx Talk omzetten in bedrijfsvoering: