Join the club

Kom jij ons team versterken?

In ons team is altijd ruimte voor mensen met goede ideeën en positieve energie. Kom sfeer proeven bij de leukste recruitment club van Nederland en laat je overtuigen van onze waardes en visie:

 

Bekijk onze vacatures

Wat wij jou bieden

Bij FOX is werkgeluk een primaire arbeidsvoorwaarde. Liefde voor het vak, humor en een hecht team dat gemotiveerd is om er met elkaar wat van te maken. Je krijgt het er gratis bij naast onze uitstekende overige arbeidsvoorwaarden. Werkgeluk is altijd een wisselwerking, dus zie jij een FOX in jezelf? Neem dan zeker contact met ons op!

Goed salaris

Naast werk genieten we bij FOX van al dat het leven nog meer te bieden heeft. We snappen dus als geen ander dat dit wat mag kosten.

Opleidingsbudget

Niemand is ooit uitgeleerd, zelfs een FOX’er niet. Je krijgt bij ons de ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen; the sky is the limit!

Mooie leaseauto

Niets moet, maar alles mag. Althans, als je toch voor een leaseauto kiest, dan liever een mooie bij FOX!

Optie tot werken in buitenland

Thuiswerken is inmiddels helemaal ingeburgerd, maar wij gaan graag nog een stapje verder: work hard, and get a tan!

Toffe collega’s

Alleen maar vakbroeders en zusters, die volop in het leven staan, hoe tof is dat!

De leukste bedrijfsuitjes

Stiekem is dit de echte reden dat we zijn gestart met FOX Recruitment.

De FOX cultuur

Waardering en gezien worden, plezier hebben in je werk, successen samen vieren, samen ontwikkelen. Het zijn geen mooie woorden, het is ons DNA. Een gezonde bedrijfscultuur is bij FOX het start- én uitgangspunt. Het zijn waarden die we als trotse FOX’er meenemen naar huis wanneer we onze laptop dichtklappen. 

 

Meer over ons