Wat wij doen

Meedenken en matchen

Bij FOX Recruitment gaan plezier en kwaliteit hand in hand. We zetten in op duurzame recruitment, geloven in het bouwen van goede relaties, hard werken en ontwikkelen van onze mensen.

Wij zijn als organisatie dan ook trots op de recruiters die bij FOX werken. Trots op de gedrevenheid, durf, skills en pioniersgeest die FOX’ers meebrengen in hun werk. Met plezier en open vizier.

Interim Corporate- en IT Recruitment

Bij FOX kun je terecht voor een tweetal smaken -Corporate Recruitment en IT Recruitment. Ongeacht welke smaak je kiest is het basisingrediënt altijd dezelfde: de mens staat ten alle tijden centraal.

 

Ik zoek talent

FOX RPO, de volledige ontzorging

Bij Fox Recruitment geloven we in evolutie en vooruitgang. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwe Recruitment Process Outsourcing (RPO) diensten te introduceren die zijn ontworpen om uw wervingsbehoeften van A tot Z te verzorgen.

1. Quick Scan
2. Strategische Planning
3. Volledige Werving
4. Employer Branding

Met onze toewijding aan kwaliteit en een persoonlijke aanpak, streven we ernaar om een recruitment partner te zijn waarop u kunt vertrouwen.

 

Ik wil meer weten

Waarom Fox Recruitment?

Ervaring

De ervaring binnen het MT staat garant voor het aantrekken van kwalitatief goede specialisten met het FOX DNA.

Betrokken

Onze klanten merken betrokkenheid vanuit het MT zowel indirect via onze FOX’ers als direct in onze communicatie.

FUN

Kwaliteit gaat bij ons hand in hand met heel veel plezier. Bij ons is plezier in je werk essentieel in het proces naar succes.